Skip to content

Dele prosjekter med andre brukere ​

Prosjekter kan deles med andre brukere av Reduzer.

Deling ​

Du kan dele og samarbeide om et prosjekt med så mange brukere du vil. Brukere kan også være fra andre selskaper. Hvis den inviterte brukeren ikke allerede har en registrert Reduzer -konto, vil de kunne opprette en prosjektbrukerkonto med begrenset tilgang til Reduzers funksjonalitet.

Deling dialog

hvor kan deling finnes i Reduzer? ​

Deling kan administreres fra prosjekter -siden: Delingsknapp i prosjekter-side

Og fra et prosjekt: Delingsknapp i et prosjekt

Prosjektroller ​

Det er tre typer prosjektbrukerroller:

  • Eier - kan redigere og slette prosjektet, kan også legge til andre eiere
  • Redaktør - kan redigere, men ikke slette prosjektet, kan legge til redaktører og seere
  • Seer - kan bare se, og kan ikke gjøre noen endringer i prosjektet.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av Reduzers hovedkonsepter, la oss gå videre til de neste trinnene og få mest mulig ut av applikasjonen vår.